Uppdrag

Alla (ref:2019/5)

Verkstadschef - Expansiv kund i Örebro

Till vår kund i Örebro, söker vi en riktigt vass Verkstadschef.

Vi söker dig som redan idag arbetar som Verkstadschef, alternativt Kundmottagare/stf Verkstadschef och vill ta klivet upp. Utbildning och erfarenhet krävs för att du skall lyckas i denna roll. Vår kund finns inom Tunga fordon och satsar rejält på att bli en riktigt attraktiv partner, både till sina kunder och i egenskap av arbetsgivare. 

Vi söker en person med stor servicekänsla, som kan bygga förtroende med kunder. Vi tror att du som söker är glad och positiv samt har förmågan att se lösningar istället för problem. En god samarbetsförmåga, flexibel och goda datakunskaper är ett absolut krav för att kunna axla denna roll. Du behöver även vara lyhörd och kunna förmedla information vidare på ett bra sätt. Du ska kunna arbeta självständigt men även fungera bra i grupp. Som person är du driven, engagerad och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon eller personbilar. Framförallt att du har ett genuint intresse inom området. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet från branschen exempelvis som servicerådgivare, kundmottagare, stf verkstadschef, eller verkstadschef.

Kvalifikationer: Erfarenhet av ledande befattning inom verkstad/Fordonsteknisk utbildning / Gärna 5 år i branschen / Körkort B, C, CE

  • Plats: Örebro
  • Omfattning: Heltid
  • Tid: Enl överenskommelse
  • Typ: Anställning (tillsvidare)

  • Kontakt: Anna Brorson, 070-601 22 46

Tillbaka