Uppdrag

Alla (ref:2020/29)

Fastighetschef

Om arbetsgivaren Booforsen Fastighets AB äger och förvaltar cirka 180 000 kvm. Därtill bedriver bolaget också fastighetsservice till externa kunder. Bolaget har sin verksamhet i Karlskoga där merparten av verksamheten finns i Bofors industriområde. Bolaget ingår sedan 2016 i Bröderna Wingefors-gruppen med säte i Karlstad.

Då vår nuvarande fastighetschef Lasse går i pension, söker vi hans efterträdare till en av företagets viktigaste roller.

Drivs du av ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar, är du kanske vår nya kollega? Här får du möjligheter att påverka din roll, och vi ser fram emot att tillsammans med dig få fortsätta att växa och utvecklas. Vi har en familjär företagskultur där våra ledord är: säkerhet, service, affärsmannaskap och tillsammans. Vi jobbar i team mot högt ställda mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att leda bolagets totala fastighetsverksamhet, vara ytterst ansvarig för förbättringar av verksamheten, samordna och utveckla relationer med leverantörer och andra viktiga samarbetspartner.

I rollen ingår också personalansvar för fastighetsgruppen. Vidare kommer du även att ha ett ekonomiskt ansvar som innefattar budgetarbete, prognoser, och ekonomisk uppföljning. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en bakgrund från fastighets- eller byggbranschen. Du har också en förmåga att bygga förtroende, utveckla och bibehålla långa relationer. Du har en stark egen drivkraft, sinne för affärer, och en person som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Viktigt för oss är en dokumenterad erfarenhet från att driva projekt, samt att du även i stora frågor behåller ditt sinne för detaljer.

Krav/meriterande är
· Relevant teknisk utbildning inom bygg/fastighet, gärna även ekonomi
· Flera års erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter
· Erfarenhet av kommersiella, och industriella fastigheter
· Ledarskapserfarenhet
· Administrativ förmåga
· God förhandlingsvana
· Svenska och engelska, mycket goda kunskaper i tal och skrift
· B-körkort är ett krav

Villkor
Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst, där du arbetar tillsammans med prestigelösa kollegor i ett växande företag. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, möjlighet till tjänstebil, samt övrigt attraktiva villkor. För denna tjänst krävs genomgången säkerhetsprövning, samt hälsokontroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se

Sista ansökningsdag är 2020-11-30, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande.


Kvalifikationer: Erfarenhet/teknisk utbildning/ekonomi/körkort B

  • Plats: Karlskoga
  • Omfattning: Heltid
  • Tid: 2021-04-01
  • Typ: Anställning (tillsvidare)

  • Kontakt: Anna Brorson, 070-601 22 46

Tillbaka