Uppdrag

Innesäljare (ref:2019/23)

Webbansvarig Säljare

Massagefåtöljer är ett viktigt och effektivt hjälpmedel för friskvård, som skapar välbefinnande på såväl arbetsplatser, offentliga miljöer, som privata hem. Santé Sweden AB – har sedan 2003 har haft förtroendet att leverera massagefåtöljer till företag, organisationer och privatpersoner. Vi företräder världens främsta varumärken och ledande tillverkare i branschen. Vi söker nu nästa viktiga medarbetare, som kommer att vara en viktig kugge i vår fortsatta framgång. Vill du vara med på den resan?

Beskrivning av tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med företagets webbplattformar och den digitala marknadsföringen i sökmotorer och social media. 
Du kommer att ha ansvar för att alla officiella kanaler hålls uppdaterade, och att dessa fylls med aktuellt innehåll. Din kompetens inom IT är en viktig egenskap och tillgång i vår utveckling. Internet och den digitala plattformen är central för företagets marknadsföring och kommunikation med våra kunder. I tjänsten ingår även demonstration, rådgivning och försäljning av våra produkter. Vid leverans och uppstart hos kunden är du självklart på plats för att se till att full kundnöjdhet skapas.

Vi söker nu dig som är driftig, serviceinriktad, energifull, och med ett naturligt intresse för dessa arbetsuppgifter. Du förstår värdet av att ge god service, din starka initiativförmåga, och engagemang bidrar för att uppnå våra gemensamma mål. Vi ska tillsammans utveckla vår affär, och genom det få en större plats inom branschen. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i ett positivt och framgångsrikt team. 

Exempel på kommande arbetsuppgifter 
 • Löpande arbete med företagets webbsidor, webbshop och digitala marknadsföringskanaler
 • Kundmottagning och demonstration av våra produkter
 • Upprätta offerter, order och avtal för försäljning och uthyrning av massagefåtöljerLeveranser med uppstart och utbildning hos kund
 • Enklare teknisk service

Din profil
Du har erfarenhet av liknande uppgifter, vi ser gärna att du har någon utbildning inom webb/digital marknadsföring. Din personlighet är engagerad och kommunikativ. Vidare är du en lösningsfokuserad person, som inser vikten av att arbeta proaktivt och att skapa goda och långsiktiga relationer. Då arbetet kan vara fysiskt krävande vid bl.a. leveranser är det viktigt att du har en god fysik.

Krav/meriterande är
 • Kunskap och erfarenhet från liknande arbete
 • Stort intresse av och kunskap inom webb och digital marknadsföring
 • Goda kunskaper inom IT. CRM och MS Office, WordPress, Google Adwords, Analytics samt Facebooks annons och analysverktyg, Adobes design- och bildbehandlingsprogram
 • Mycket goda och affärsmässiga kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Körkort B är ett krav

Villkor
Vi erbjuder dig en intressant utmaning, där du arbetar i ett av branschens mest innovativa företag. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro, där vi även har ett av våra tre showroom. Mälardalen kommer att vara ditt huvudfokus där många av våra kunder finns, dock kan hela Sverige vara ditt arbetsfält. Resor är en del av din vardag och du bör vara bekväm med att övernattningar kan förekomma. Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och i övrigt attraktiva villkor. 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SYNQ Consulting AB. Vid eventuella frågor kontakta Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se 

Sista ansökningsdag är 2019-10-18, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande.


Kvalifikationer: Digital marknadsföring / Marknad / Säljarbete / Körkort B /

 • Plats: Örebro
 • Omfattning: Heltid
 • Tid: Tillträde enligt ök
 • Typ: Anställning (tillsvidare)

 • Kontakt: Anna Brorson, 070-601 22 46

Tillbaka