Uppdrag

Redovisningsekonom (ref:2019/19)

Ekonom/Administratör

Är du en ekonom i jakt på ett nytt uppdrag? Synq söker nu en Ekonom/Administratör,

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som Ekonom/Administratör kommer du att stödja vår kund det dagliga ekonomiarbetet, framförallt med redovisning och administration, men också med hantering av kund -och leverantörsreskontra, löpande bokföring, månadsbokslut samt lönekörningar.

Din profil

Vi söker dig med ekonomibakgrund och förståelse för redovisning – kanske är du gymnasiekonom med några års erfarenhet av brett ekonomiarbete eller så är du nyexad ekonom med inriktning redovisning.   Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, bokslut och statistik. Du behöver vara duktig på MS Office-programmen och det är även en bonus om du tidigare har arbetat i Monitor samt Kontek. Som person tror vi att du är flexibel och organiserad – med tidigare erfarenhet av av administrativt arbete.

Krav och meriter

  • Några års erfarenhet av brett ekonomiarbete.
  • Ekonomiutbildning på gymnasial- eller högskolenivå.
  • Erfarenhet av Monitor, Kontek och MS Office.

  Villkor
  Vi erbjuder dig en intressant och omväxlande utmaning, där du arbetar tillsammans med kvalificerade medarbetare i ett av branschens ledande företag. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Örebro. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, och i övrigt attraktiva villkor. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling.

  Denna rekrytering drivs av SYNQ Consulting AB för kunds räkning, vid eventuella frågor kontakta Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se

  Vi tar emot din ansökan via www.synq.se Sista ansökningsdag är 2019-03-21, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande. 


  Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete / Ekonomiutbildning / Monitor / Kontek / MS Office

  • Plats: Örebro
  • Omfattning: Heltid
  • Tid: Start enligt överenskommelse
  • Typ: Anställning (tillsvidare)

  • Kontakt: Anna Brorson, 070-601 22 46

  Tillbaka